logo_bjarne_jullum Kurs senter
Konsulentfirma Bjarne Jullum
Postboks 9107 Konnerud
3006 Drammen
Mobil: 91865627
E-post: post@jullum.no

Kurs i databaser

Vi holder kurs i Base databasen, som er en del av kontorpakkene LibreOffice og OpenOffice. Hos oss vil du lære hvordan du lager en dataløsning som er tilpasset dine behov.
Driver du et lite firma eller en organisasjon, og trenger en dataløsning, ta kontakt.


Klasseundervisning eller selvstudium

Vi holder to typer kurs. Klasseundervisning i kursrom, eller selvstudium / internettkurs. Internettkurs passer for dem som ønsker å gjennomføre kurs hjemme i ro og fred i sitt eget tempo.
Les mer om internettkurs.


Bedriftskurs

Bedrifter og organisasjoner kan bestille egne bedriftskurs. Dette er kurs som blir tilpasset bedriftens ønsker og behov. Vi kommer til til bedriften, og holder kursene hos dere.
Disse bedriftskursene holdes over hele landet.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.


Privatundervisning

Vi tilbyr også privattimer, privatundervisning kun med deg og lærer. Her vil du på et par timer kunne lære like mye som en klasse lærer på en hel dag.
Du kan også få oppfølging over internett, både pr. e-post, Chat / meldingsprogram og ved bruk av fjernstyringsprogram.


Datakurs

Som deltager på våre datakurs har du to muligheter, du kan bruke en av våre maskiner eller du kan ta med deg din egen. Dersom du har en egen maskin med det aktuelle programmet innstallert, kan du ta med denne. Du får koble deg på vår server, hvorfra du kan hente ut kursmateriell som vi bruker i undervisningen. Alle elever får en egen privat mappe på serveren med eget navn og passord hvor de kan lagre arbeidet fra gang til gang.


Hjemmeoppgaver

Du får tilgang til dine mapper hjemmefra over internett, slik at du kan jobbe videre med oppgavene utenom kurssamlingene.


Last ned det du trenger

Både kontorpakkene LibreOffice og OpenOffice, VNC fjernstyring, og FTP programmer kan lastes ned gratis fra denne siden. Last ned program.